Call Now ButtonLlamenos

La Astrologia neix en el moment en què l’ésser humà es posa dret, i comença a establir paral · lelismes entre la realitat terrestre i la realitat celeste. Comencem a plantejar el que el Cosmos ens manifesta… La Astrologia Psicològica és una guia en el camí de creixement personal, ens ajuda a trobar el nostre cel interior i sincronitzar amb la realitat exterior.

La Carta natal és una eina dinàmica d’autoconeixement, representa el nostre ordre interior, les nostres capacitats, valors i virtuts com a part d’un Tot universal, en el qual estem integrats:

“La premissa filosòfica sobre la qual es basa l’astrologia psicològica és que allò que és realitat per a una persona brolla del seu propi passatge interior de pensaments, sentiments, expectatives i creences”. Howard Sasportas.

És una imatge celeste del Sistema Solar en el moment del naixement, per tant, necessitem una data i lloc exacte (dia, mes, any, lloc i hora). Es l’ imatge que ens acompanyarà tota la vida, amb lo qual, l’estudi de la Carta no només ens dona a entendre con son, sinó, el projecte que hem vingut a desenvolupar, a materialitzar, això, evidentment no ens determina, perquè com esser humans, tenim llibertat de triar, i si tenim una Guía que ens ajudí a triar, la vida serà menys complicada.

La lectura de la Carta es basa en l’anàlisi dels dotze signes del zodíac (Àries, Taure, Bessons, Cranc, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos), o arquetips junguians, els planetes (Mart, Venus, Mercuri, Lluna, Sol, Plutó, Júpiter, Saturn, Urà i Neptú) i les cases o sectors astrològics que són els àmbits d’actuació i la posició dels signes i els planetes en el moment de naixement.

A través de la seva lectura podem conèixer les nostres característiques mentals i emocionals manifestades o no, els estats harmònics o inharmònics de la personalitat, la manera de sentir o pensar, com ens afecten determinades situacions, comportaments o esdeveniments en la vida. En definitiva entendre’ns, comprendre’ns i acceptar-nos a nosaltres mateixos i per analogia la realitat que vivim.

Contacte

Ana Fernández. Per reservar cita podeu trucar al 626 88 16 59.

astrologia

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte