Call Now ButtonLlamenos

“Un curso de Milagros” ens proporciona eines senzilles per transformar la por, la culpa i la malaltia en amor, pau i alegria interna, la nostra veritable naturalesa. Aborda temes espirituals de caràcter universal i dóna més importància a la pràctica i a l’experiència que a la teoria o a les creences.

L’interessant és que a través de la pràctica dels exercicis que proposa el Curs, podem experimentar que el que diu és veritat. El curs ens explica com funciona la nostra Ment Separada regida per l’Ego i la Ment Unificada regida per l’Esperit.. Vols patir? O vols ser feliç?, tu tries el que més et convingui.

El seu únic propòsit és oferir-nos un camí per trobar-nos a nosaltres mateixos. El Curs no té res a veure amb la religió, encara que fa servir conceptes com Déu, pecat, o sacrifici, donant-los un nou significat. Hem de transcendir els conceptes per poder arribar a l’experiència de la nostra pròpia realitat. Els continguts del Curs són alguna cosa que hem d’aprendre necessàriament al llarg del nostre camí evolutiu. Tu decideixes quan.

El curs està comprés per un llibre de teoria, un llibre d’exercicis i el manual del mestre, tot en un. En les reunions intentem aclarir els conceptes del llibre de teoria. El llibre d’exercicis es compon de 365 exercicis. Un per a cada dia de l’any que es realitzen de manera individual.

Horaris

Dilluns
De 10:30 a 12:30
De 19:15 a 20:45

Dimarts
De 16:30 a 18:00

Imparteix: Anna María
Contacte Tel i wassap: 626881659
Facebook d’Anna
Grupo Facebook

S’agrairia una aportació de 5€.

Origen del curs

L’origen del curs és la història de dues persones, ambdues psicológas, la doctora Helen Shuckman i el doctor William Thetford (Bill), tots dos eren psicòlegs clínics a l’escola de psicologia de Columbia, Bill va arribar en 1957, Helen va arribar en 1958, els primers set anys que van coincidir van tenir una relació una miqueta tormentosa, plena de ràbia, projecció, empipaments, no gaire diferent de les relacions que desenvolupa la gent a les feines.

Un dia, Bill, preparant una conferència sobre les relacions, li va comentar a Helen que normalment en les relacions hi havia molta ràbia, ira i rancor, i que havia d’haver-hi una altra manera, per a la seva sorpresa, Helen, amb la qual no s’havia portat bé, va estar d’acord amb ell, i li va contestar – no se com es pot fer però t’ajudaré a esbrinar com –

Això succeïa a l’abril del 1965. No obstant això entre Abril i Octubre Helen va tenir una sèrie d’experiències místiques una miqueta desconcertants, cap al final d’aquesta temporada, Jesús va començar a dictar-li i comentaris sobre com millorar la seva relació amb la gent.

Una tarda del 21 d’Octubre, la veu que escoltava, li va dir, – això és un curs de miracles, per favor, pren notes. – L’endemà Helen va cridar a Bill i li va comentar sobre la veu que havia estat escoltant I li va preguntar  – Què creus que haig de fer? – i Bill li va dir: – bé, pren notes a veure què és el que et diu perquè si no mai sabrem de què es tracta. – I ens reunim al matí i ho comentem. Així és com el dictat del curs va començar. El curs es compon d’un llibre de teoria, un llibre d’exercicis i el manual del mestre, els tres estan integrats en un. Existeixen editats en castellà per la fundació de la pau interior en tapa dura i tapa tova.

Capítols del llibre de text 
Capítol Títol
1 El Significat dels miracles
2 Separació i Expiació
3 La Percepció Innocent
4 Les Il·lusions de l’ego
5 Curació i Plenitud
6 Les Lliçons d’Amor
7 Els Regals del Regne
8 El Viatge de Tornada
9 L’acceptació de l’Expiació
10 Els Ídols de la Malaltia
11 Déu o l’Ego
12 El Programa de l’Esperit Sant
13 El món Innocent
14 Els Ensenyaments a favor de la Veritat
15 L’Instant Sant
16 El Perdó de les Il·lusions
17 El Perdó i la Relació Santa
18 El Final del Somni
19 La Consecució de la Pau
20 La Visió de la Santedat
21 Raó i Percepció
22 La Salvació i la Relació Santa
23 La Guerra Contra Tu Mateix
24 El Desig de Ser Especial
25 La Justícia de Déu
26 La Transició
27 La Curació del Somni
28 El Desfer de la Por
29 El Despertar
30 El Nou Començament
31 La Visió Final

un curso de milagros barcelona

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte