Call Now ButtonLlamenos

Feng Shui vol dir vent i agua, el vent ens porta l’energia i l’aigua la reté.

Feng Shui és l’art de canalitzar i conservar el Qi (Chi) o energia vital, millorant les condicions ambientals que fomenten la vida, la salut i l’harmonia en general.

Una llar o negoci amb bon Feng Shui facilitarà l’afluència de corrents positives a l’espai i aquestes influiran beneficiant als habitants de la llar o negoci, donant-los més oportunitats perquè recondueixen la seva pròpia energia, ajudant a la millora de les relacions personals, millorant la salut, la concentració i la prosperitat en totes les seves besants.

La nostra llar és el lloc on passem més hores, on somiem, on riem, on compartim, descansem, preparem dinar, celebrem les nostres alegries o plorem les nostres decepcions, és el nostre tros de cel particular i aquest tros de cel si està equilibrat ens dona un equilibri i harmonia que són bàsics pel nostre caminar.

El Feng Shui només és una part del tot, també estan els nostres pensaments, i allò que portem quan naixem (l’astrologia), com cuidem el nostre cos i com ens alimentem. Tot va màgicament lligat, tot per separat és important i tot junt és màgic.

Que ens pot aportar fer un estudi de Feng Shui a casa nostra o al nostre negoci?

Ens aporta equilibri, harmonia i estabilitat, tot això ens ajuda a aconseguir els objectius que tenim ja que al estar en un lloc energèticament molt positiu, les oportunitats apareixen i estem millor preparats per rebre-les.

Que és fa?

Es busca l’harmonia entre les persones i l’hàbitat, a través de l’edificació, distribució dels espais, els mobles i els objectes.

Estudiem les energies que entren a la nostra llar o negoci, tant pel cel com per la terra, què ens esta paralitzant i ens perjudica i perquè, i fer les correccions necessàries mitjançant el elements (terra, metall, aigua, fusta i foc) per beneficiar-nos de tot lo bo que tenim al nostre abast i que fins ara no érem conscients.

Fer un estudi de Feng Shui és comparable a fer-nos una carta astral, ja que, la nostre llar o el nostre negoci, quan es va construir tenia unes influències energètiques pròpies, i això és el que estudiem, junt amb les persones que ho habiten.

Fer un estudi de Feng Shui és com posar les veles d’un vaixell encarades amb el vent beneficiós perquè puguem agafar més fàcilment el timó.

Cristina Morales
Diplomada en Feng Shui Clásico
Xuan Kong Fei Xing y Xuan Kong Da Gua

Amorentuhogar@gmail.com
661 61 61 53
Amor En tu Hogar

 

feng-shui-barcelona

 

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte