Call Now ButtonLlamenos

Identitat i contacte

Espai en blanc és una marca registrada.

Per a qualsevol consulta, dubte, suggeriment o reclamació, poden contactar amb Espai en Blanc a través del formulari de contacte o el mail.

Continguts

Els continguts, disseny i elecció d’enllaços interessants han estat redactats, seleccionats i coordinats per l’equip de Espai en Blanc. Tots els treballs i serveis mostrats en el lloc web han estat desenvolupats pel seu equip.

Formulari de contacte

El formulari de contacte té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, pugui derivar-se de la contestació efecte jurídic vinculant algun. En ell s’informa a l’usuari de la llei de protecció de dades. Les dades no s’emmagatzemen en cap fitxer.

Drets i obligacions

En cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, Espai en Blanc té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l’accessibilitat a la present Web, així com a reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis, sense perjudici de la qual cosa procurarà posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstàncies així l’hi permetin.

L’equip de Espai en Blanc s’esforçarà a mantenir la disponibilitat continuada de la web.

Vincles o enllaços hipertextuales

Cap tercer podrà establir relació de “framing” entre les seves pàgines Web i la present pàgina Web sense permís exprés de Espai en Blanc.

Espai en Blanc manifesta que no té control ni responsabilitat dels continguts dels enllaços a altres enllaços o llocs web.

Copyright

El contingut d’aquesta web pertany a Espai en Blanc a excepció de:

Les fotos indicades amb un altre copyright

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR SETMANA SANTA EN LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Baix Empordá (Girona)

1 a l' 5 abril 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte