Call Now ButtonLlamenos

Identitat i contacte

Espai en blanc és una marca registrada.

Per a qualsevol consulta, dubte, suggeriment o reclamació, poden contactar amb Espai en Blanc a través del formulari de contacte o el mail.

Continguts

Els continguts, disseny i elecció d’enllaços interessants han estat redactats, seleccionats i coordinats per l’equip de Espai en Blanc. Tots els treballs i serveis mostrats en el lloc web han estat desenvolupats pel seu equip.

Formulari de contacte

El formulari de contacte té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, pugui derivar-se de la contestació efecte jurídic vinculant algun. En ell s’informa a l’usuari de la llei de protecció de dades. Les dades no s’emmagatzemen en cap fitxer.

Drets i obligacions

En cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, Espai en Blanc té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l’accessibilitat a la present Web, així com a reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis, sense perjudici de la qual cosa procurarà posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstàncies així l’hi permetin.

L’equip de Espai en Blanc s’esforçarà a mantenir la disponibilitat continuada de la web.

Vincles o enllaços hipertextuales

Cap tercer podrà establir relació de “framing” entre les seves pàgines Web i la present pàgina Web sense permís exprés de Espai en Blanc.

Espai en Blanc manifesta que no té control ni responsabilitat dels continguts dels enllaços a altres enllaços o llocs web.

Copyright

El contingut d’aquesta web pertany a Espai en Blanc a excepció de:

Les fotos indicades amb un altre copyright

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte