Call Now ButtonLlamenos

El ioga és un camí per tornar al nostre equilibri físic, psicoemocional, mental i espiritual. Un camí on la fluïdesa del moviment, les sèries de postures, la respiració, l’atenció plena ens ajuden a dirigir la mirada al moment present, facilitant-nos una nova manera de veure les coses i creant un espai intern on nostres estructures corporals més internes i externes ampliïn el seu camp d’acció i al costat de la relaxació ens acompanyen al silenci…el retorn al teu origen, que és pau i harmonia.

 

haciendo-yoga-espai-en-blanc

 

“Els teus moviments són tan bons com les teves imatges”
Del Tao

Des de l‘aspecte físic, és ideal per facilitar la concentració i la relaxació; a més, ens proporciona flexibilitat, major coordinació, resistència física, longevitat i una millor resposta enfront de l’estrès.at

Es recomana sobretot com a tractament preventiu enfront de dolències i malalties. Aspectes com l’insomni i el restrenyiment presenten una millorança en poques sessions.

Gràcies a la seva pràctica, obtenim un major benestar físic i un esperit relaxat, calmat i serè, que ens permet resoldre els problemes del nostre dia a dia, des d’un punt de vista molt més positiu.

No obstant això, aquesta disciplina va ser concebut pels antics savis de l’Índia amb una dimensió molt més àmplia, com un sistema de vida que condueix a la introspecció, la qual cosa permet afrontar els esdeveniments externs sense deixar-se dominar per ells. Una forma d’ensenyorir-se d’un mateix i arribar a ser plenament conscient.

Fem ioga per a totes les edats i nivells, integrant en les mateixes tant a principiants com a alumnes avançats, permetent que cadascun aprengui al seu propi ritme.

Preus de ioga

1 dia a la setmana – 40 € / mes
2 dies a la setmana – 54 € / mes
Classes il·limitades – 65 € / mes
Classe solta – 12 €

( T’oferim la possibilitat de classes a domicili)

Horaris

Pots veure els horaris de ioga aquí

 

haciendo-yoga-espai-en-blanc2

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte