Call Now ButtonLlamenos

Protecció de dades personals

A través de la pàgina web de Espai en Blanc podem recopilar adreces d’e-mail per a l’enviament de les activitats del centre.

Aquesta web compleix amb els termes de protecció de dades personals establertes per la llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre (LOPD).

Vostè està en el dret de modificació o eliminació de les seves dades escrivint-nos un mail o utilitzant el mecanisme de desuscribirse del butlletí.

Formularis

Els formularis són un servei d’atenció als usuaris amb finalitats informatives. La informació no queda registrada en cap fitxer.

Recollida de dades estadístiques

Aquesta pàgina web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants.

Únicament, amb la finalitat d’oferir-li el millor servei a través d’aquesta pàgina, i amb l’objecte de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre visites i l’activitat dels seus visitants per millorar el seu ús.

A aquests efectes, s’utilitzen les dades estadístiques pròpies del sistema.
Aquesta pàgina no usa cookies per recollir informació dels usuaris des de la seva pàgina web ni registra les seves adreces IP.

Amb qui compartim les teves dades

Amb ningú.

Quant de temps conservem les teves dades

Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment. Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si t’has subscrit en aquesta web, pots demanar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots demanar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Enllaços

Aquesta política de privadesa només s’aplica a la web de Espai en Blanc, no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d’aquest lloc amb altres webs.

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte