Call Now ButtonLlamenos

Per causes alienes a la nostra voluntat aquest taller queda anulat.

La societat ens posa les eines per construir un jo ideal (autoconcepte ideal). Aquest jo ideal està plagat del que hauries de ser en el futur per ser feliç. Però en el present ets un jo actual (autoconcepte actual).

La distància entre el jo actual i ideal és proporcionalment invers a la teva autoestima. Quanta més distància hi ha menys autoestima tens i quanta menys distància hi ha més autoestima tens.
No obstant això, si aconseguim els objectius del jo ideal ens trobarem que la felicitat durar solament un temps. Després, haurem de tornar a començar.

En realitat, és un invent perquè siguis productiu, perquè consumeixis, produeixis i t’endeutis sempre més i més. És una fugida cap a endavant permanent i en cercles. L’ego està boig i aquesta societat està basada en l’ego.

El nostre projecte vital està basat en l’ego i l’ego mai té suficient. L’ego és irreal i per la tant, la qual cosa no existeix no es pot conformar. El menjar de l’ego és com la sacarina, sap a sucre, però no té energia.

Per aquesta raó, gens del que aconsegueixes t’omple ni dura, és com la sacarina. Què necessites realment?què tens realment? qui ets i qui vols ser? Són les preguntes que t’has de replantejar.

L’ànima, l’autoestima sofreix quan l’enganyes i no l’alimentes de debò. Necessites construir un projecte vital des de l’ànima. Així, la teva ànima i autoestima no seran enganyades i tindran aliment de debò.

En la ponència, explicarem els paranys de l’ego i com aquest no pot donar gens a l’ànima. L’ànima ho guareix tot: l’ego no guareix gens. Solament d’aquesta manera podrem construir un projecte des de la intel·ligència de l’ànima i no des de la dictadura de l’ambició i el poder de l’ego.

Gaudiràs de adonar-te de veritats que ressonen en el teu interior. Podràs entendre i comprendre el perquè del teu patiment i i com moure’t en vertical cap al cel i no en horitzontal donant tornades en cercle a la terra.

Divendres 18 de Juliol
Imparteix: Alejandro González
Contacte: facebook.com/Saldelacaja | 626 88 16 59 (Anna)
Aportació: Gratis

 

proyecto vital alma

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte