Call Now ButtonLlamenos

Curs de reiki angèlic en Espai en Blanc, Barcelona, cap de setmana del 25 i 26 d’Octubre.

Horari

Dissabte: 9:30 a 20:30
Diumenge: 9:30 a 15:30

Imprescindible portar quars rosa, ametista o blanc de punta, amb base, d’uns sis set centímetres d’alt.

No és necessària experiència prèvia amb reiki o àngels, solament la teva voluntat de créixer.

Per a més informació o dubtes

www.reikiangelicounitario.es
albareikiangelicounitario@yahoo.es
TF: 669602773.

ANGEL RAReiki Angèlic és la màgia de navegar per llocs aparentment desconeguts, llocs que en realitat són tan familiars i que en cert punt vaig voler oblidar. I en recordar sigues que estic tornant a la Llar. És la màgia de veure, sentir, escoltar i canalitzar a aquests Éssers anomenats Ángeles, Arcàngels, Mestres Ascendits, Mestres Ascendides i Éssers de Llum només amb la simple INTENCIÓ DE VOLER AQUÍ ESTAR. Reiki Angèlic em porta de la mà per recordar qui Sóc Jo…Qui en realitat Jo Sóc. Em diu que Jo ho puc tot… si creo caure en l’abisme per realitzar els meus somnis cauré sense desplomar-me doncs les Ales dels Àngels em sostenen per elevar-me. En l’Espai Sagrat creat per Reiki Angèlic solt totes les pors…tinc retrobaments…germans i germanes, Ànimes belles que reconec al final. Em sento en èxtasi i, sense pensar ni jutjar, sa i allibero allò que ja no em va més. ..només escolto el desig de Volar. Volar Lliure i en Paz. I és aquí on Jo Sóc capaç d’expressar que TU també pots aconseguir emprendre el vol sense retorn mai. Acaba allò anomenat taller més la Llum que aquí hem estat capaces d’invocar i experimentar, no cessa, no per mai…segueix treballant i purificant la meva Ser, el meu Camí en caminar. I és així com l’Amor, la Pau, l’Èxit, la Prosperitat i l’Abundància en general flueixen lliurement en la meva vida com el riu que segueix el camí a la mar. Tot està arribant…tot Anhel…tot Desig més profund del Cor satisfet sigues que ja està. Assec, cada vegada més, com la Plenitud és el meu Regal en caminar. Moltes Gràcies Reiki Angèlic per Arribar, Ser i Estar.

– QUE ÉS REIKI ANGÈLIC?
És el resultat de canalitzacions de l’Arcàngel Metatrón a través de Christine i Kevin Core, els qui ho van fundar en 2003. Metraton és considerat per diverses tradicions el líder dels arcàngels i el més proper energèticament a la Font Divina. Aquest sistema és, fins al moment, l’estil de Reiki que maneja les energies de més alta freqüència possibles en aquest planeta, aconseguint una sanación profunda i a nivell multidimensional, de vides passades i de realitats alternes.

– OBJECTIUS: Més que alleujar dolències, malalties o trastorns, és tractar de reconectar a cada amb la seva essència més pura, la il·lusió de la qual de separació és la causa de qualsevol desequilibri físic, mental, kármico i emocional. Reconèixer això i tractar de reconectarnos amb la Font Suprema de Vida, genera la veritable sanación.

Reiki Angèlic integra les veritats originals de Reiki. En aquest sistema el practicant és iniciat energèticament en la vibració angèlica dels arquetips divins.

– DURADA: Dos dies, Cada dia es duu a terme una iniciació; les dues primeres per sintonitzar amb l’energia Reiki però a nivell multidimensional i la tercera, amb el regne angèlic. En aquesta s’inclouen benediccions i connexions amb diverses classes d’éssers angèlics, mestres ascendits i amb les esferes de l’Arbre de la Vida.

– REQUISITS: Un quars tipus generador d’una altura mitjana de 7 cms, amb la base plana i acabat en punta; pot ser transparent, rosa o ametista (morat). No es requereix estar iniciat en algun sistema de Reiki.

– TEMARI
– Missatge de l’Arcàngel Metatrón
– Mètodes de Sanación
– Sanant com un Canal
– Sanant amb Intenció
– Sanación a Distància
– Sanant amb els Mestres Ascendits
– Sanación Multi-Dimensional i de Vides Passades
– Autosanación
– Detalls Pràctics d’una Sessió de Sanación
– Chakras / Símbols / Angeles, Arcàngels, Mestres Ascendits
– Reiki Angèlic per Ajudar a bé morir.

La professora:
Alba, és Homeópata Unicista i Terapeuta Holística. Formada en diferents tècniques de sanación que combina de forma harmònica segons les necessitats particulars de cadascun dels seus pacients per dissenyar, des del cor el tractament especifico que cadascun necessita.
Mestra de Reiki Usui Japonès, Usui Reiki Ryoho, Gendai Reiki Ho, Komyo Reiki Shinpiden, amb els Mestres Hiakuten Inamoto i Iroshi Doi, de Japó.
Mestra de Reiki Unitari, disciplina canalitzada i facultada des de França per Selene i Cyrille Odon.
Mestra de Reiki Angèlic , canalitzada i facultada des de Regne Unit per Kevin i Christine Core.
Actualment té com a missió de vida, d’una forma especial difondre les disciplines de Reiki Unitari i Reiki Angèlic a Espanya i Portugal, iniciant a una multiplicitat de persones per tota la península, en aquestes dues tècniques energètiques, innovadores i que estan en plena expansió. Els àngels, li han encomanat fer també iniciacions de Reiki Unitari a Anglaterra, ja que Alba també és una gran canalitzadora i rep missatges per als pacients i alumnes en els seus tallers, que són pel ben comú i pel ben personal de cadascun.
En combinar Reiki Unitari i Reiki Angèlic arriba al teu Ser, una sanación d’un nivell molt elevat transmesa a Alba María directament des de les matrius de Lemuria, els Arcàngels i els Mestres Ascendits que et permet trobar la Font de totes les coses sense intermediaris. Solament, interactuareis, tu i l’energia. Sons Sagrats que el Maestro Jesús ha enviat per tots nosaltres.
PROVA UN TALLER AMB ALBA, NAMASTÉ!
Alba María

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

Viatge al Marroc

30 de Novembre a 7 de desembre 2019

Viatge al Vietnam

26 de desembre al 6 de gener 2020

Informa't


Gaudirem d'activitats: Ioga, Chi-kun, Katsugen, Un curs de miracles, Meditació, excursions etc.
Balneari amb aigües termals.
Més informació en vacacionesyoga.com

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte

On estem

Centre de Ioga a Barcelona

C/ Trafalgar 19 2º 2ª, Barcelona, al centre de Barcelona, a pocs metres de Pl. Catalunya.

Metro: Líneas 1, 4 i 6

Autobusos: 16, 17, 47, 62 (pl. Urquinaona), 39 i 45 (a c/ Roger de Llúria),
19, 49, 41, 42, 141 i 55 (a la rda de St. Pere) i 7, 50, 54, i 56 (a la Gran Vía).