Call Now ButtonLlamenos

Sant Joan 23 al 26 de Juny 295 €
30 de Julio al 5 d’Agost 490 €

Retiros yoga

Et proposem passar les teves de sant joan de manera diferents, on podràs gaudir en un entorn natural, d’activitats que t’ajudaran en el teu procés personal com a Ioga, Xi-kun, Katsugen, Yuki, Meditacions actives i passives, Un Curs de Miracles, excursions…Així com relaxar-te, compartir i ser feliç.

El màs Ca Camós de Pujarnol, és del segle XVII situada enmig d’un bell paratge natural, prop del L’Estany de Banyoles en el terme de Porqueras

Un lloc per a persones que els agradi la Naturalesa, amb filosofia de respecte i sostenibilitat, gaudint de pau i tranquil·litat.

També podem fer moltes excursions i senderisme cap al llac de *banyoles, ermita de Sant Pallari, Dolmen dels Closes, Santuari de Rocacorba, Besalú, bosc de Ca Ginebreda i gaudir de paisatges,  albades i postes de sol, així com de nits estelades.

En la masia es treballa un hort ecològic, arbres fruiters i plantes remeieres.

Gaudeix d’unes vacances diferents, on podràs relaxar-te, desconnectar, passejar, recarrega la teva energia i descansar deixant totes les preocupacions enrere, en un entorn natural de tranquil·litat i pau.

 

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte