Call Now ButtonLlamenos

RETIRS DE FINALITZACIÓ DE SETMANA · Perquè la Pau Brilli de Nou
habitacion mascargo masia mascarbo
La Pau és el resultat d’una ment que ha estat llista per transcendir tots els seus conflictes; és el requisit previ per aconseguir el coneixement de l’Ésser i experimentar la felicitat de manera contínua.

Anna Palay i Carolina Corada es coneixen fa anys i representen la pau i l’harmonia de les relacions. Aquest RETIR DE FINALITZACIÓ DE SETMANA · Perquè la Pau Brilli de Nou· té com a objectiu estendre la pràctica i comprensió de la Disciplina de la Pau a totes les teves relacions, perquè la Pau brilli de nou en totes elles.

En aquest esdeveniment teòric -pràctic Anna i Carolina ens presentaran amb eines per a re-adreçar-te perquè descobreixes i caminis el camí segur cap a la pau i la felicitat. Compartiran sessions de ‘Ioga de l’Instant Sant’ –ioga basat en els ensenyaments d’Un Curs de Milagros- ; d’aprofundiment en la Lleis de l’Amor i la Disciplina de la PauIntroDanza –música i moviment com a mètode d’acte-indagació basat en els postulats d’Un Curs de Milagros; 1 sessió grupal del Joc Espiritual ‘Tria el Miracle’ basat també en Un Curs de Milagros on s’oferiran pautes per canviar la visió de les situacions quotidianes que no ens fan felices i ens treuen la pau. També compartirem profunds silencis, alegres trobades, un bell entorn natural i el deliciós menjar de Mascarbo a Girona.

Aquest RETIR de finalització DE SETMANA està pensat tant per a persones que ja porten temps practicant Un Curs de Milagros, com per a persones que no ho coneixen però senten una trucada interna de voler canviar la seva vida, per estar en Paz aconsegueixo mateix i amb el món que els envolta.

No importa que les molèsties siguin grans o petites qualsevol cosa que ens impedeix estar en Pau constant, ha de ser eliminada. Heus aquí la disciplina i l’objectiu d’aquest Retir. RESERVA JA!

TOT INCLÒS

Abans del 15 Maig……… 250€

16 Maig al 22 Maig …….. 270€

Després del 22 Maig…… 290€

Anna Palay : WhatsApp +34 626 881 659
email: info@espaienblanc.es

www.carolinacorada.com

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte