Call Now ButtonLlamenos

sanacion-almaper Anna Palay. Terapeuta Holística

Tècnica terapèutica, en la qual convergeixen Teràpia corporal i Energetica.

Mitjançant la Digitopuntura, la Sanació per Arquetips i altres tècniques, anem desbloquejant tots els punts del cos on l’energia aquesta estancada per situacions del passat que ens han produït dolor i sofriment i les tenim amagades en l’inconscient, dominant la nostra vida, podent a la llarga produir malalties.

Paral·lelament a aquest treball físic, connectem amb la Llum de l’Ésser, amb El Guia Intern, on podrem veure i experimentar l’alliberament físic, mental i emocional, alliberant-nos d’aquestes càrregues tan pesades, que tan innecessàriament portem damunt, de les quals som més o menys conscients, sentint com nostra funcions vitals milloren, activant la circulació sanguínia i equilibrant el nostre sistema nerviós.

Va dirigit a les persones que vulguin experimentar Pau i alliberar-se del cansament, infelicitat. por, ràbia, ira, manca, vuidor, estrès, estancament, atac, enfadat, culpabilitat, tristesa, apatia, falta de motivació, i totes les variants d’aquestes emocions que tots coneixem molt bé, solament que tinguem alguna d’elles, ja no podem sentir-nos feliços.

Un curs de miracles amb Anna Palay (Podcast)

Vacances de Ioga

RETIR ESTIU A LA NATURA

UN CURS DE MIRACLES (UCDM)

Hotel a la Molina

1 a el 7 d'Agost 2021

Bilbao (Balneari)

18 a el 24 de Juliol 2021
15 a el 21 d'Agost 2021

Newsletter

Contacte

Pots posar-te en contacte sense cap compromís al telèfon mòbil 626 88 16 59 (Anna) o a la plana de contacte